Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Ανεύρεση αγνοούμενου σκάφους στην Λευκάδα.

Αίσια ήταν η κατάληξη για έναν 44 χρονό και την συνεπιβατιδά του. Το πλωτό πoυ είχαν ενοικιάσει, από εχθές τις απογευματινές ώρες ήταν ακυβέρνητο λόγω έλλειψης καυσίμων.


Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:


Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας από ιδιοκτήτρια Ε/Π – ΕΚ/ΝΗΣ λέμβου “ΑΡΜΟΝΙΑ” Σ.Λ. 759, την οποία είχε εκμισθώσει σε έναν 44χρονο και του ότι αγνοείται από απογευματινές ώρες χθες, μαζί με την συνεπιβάτιδα του στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή Πάλαιρου Αιτωλοακαρνανίας.
........

Άμεσα υπό το Συντονισμού του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης απέπλευσαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ από ξηράς διερευνούσε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Επίσης ,στις έρευνας συμμετείχε θαλάσσιο ταξί στο όποιο επέβαινε στέλεχος της οικίας Λιμενικής αρχής

Πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, το αγνοούμενο σκάφος εντοπίστηκε από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ν.μ. βόρεια από το φανάρι ΑΘΕΡΙΝΟΥ ν. Μεγανησίου να πλέει ακυβέρνητο λόγω έλλειψης καυσίμων με τους επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Πάλαιρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......