Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Αποβίβαση τραυματία Κυβερνήτη σκάφους στην Λευκάδα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νυδρίου, από το  Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, για την μεταφορά 59χρονου αλλοδαπού, Κυβερνήτη του Ι/Φ σκάφους “KOS 36.5” Ν.Π. 9828  το οποίο βρισκόταν αγκυροβολημένο εντός του όρμου “ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ” ν. Μεγανησίου Λευκάδας λόγω τραυματισμού  του στο άνω άκρο που έλαβε χώρα εκτός του σκάφους. ....
Άμεσα για την περιοχή απέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. όπου παρέλαβε αρχικά τον ανωτέρω τραυματία αλλά λόγω των δυσμενών καιρικών που επικρατούσαν στην περιοχή τον μετεπιβίβασε για λόγους ασφαλείας στο Θ/Γ “BLUE EYES” σημαίας Αγγλίας για να τον μεταφέρει στο λιμένα Νυδρίου όπου κατέπλευσε συνοδεία του περιπολικού σκάφους Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.  Στη συνέχεια ο ανωτέρω 59χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ  στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......