Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

Ο Υπουργός Παιδείας από τη Ναύπακτο για την επανεξέταση του βιολογικού καθαρισμού και το πρόβλημα του νερού στο Αιτωλικό. Κανονικά η έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Με εκπροσώπους της  εκπαίδευσης  συναντήθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Θέρμο Αιτ/νιας για το Αρχαιολογικό Μουσείο ο Υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.

Εκεί  εξέφρασε τη στήριξη του Υπουργείου Παιδείας προς την Περιφέρεια για την  ένταξη του Λυκείου στο νέο ΕΣΠΑ, αφού το Υπουργείο  ενέκρινε τις κτηριολογικές μελέτες.  Ο υπουργός αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο, το νέο εκλογικό νόμο, τη συνταγματική αναθεώρηση,  και  τις αλλαγές στην εκπαίδευση.  ......

Όπως  τόνισε ο κ. Φίλης  όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν κανονικά τα σχολεία το Σεπτέμβριο, αφού τα βιβλία είναι στα σχολεία και εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις για το διορισμό των αναπληρωτών, επεσήμανε τέλος  ότι σε βάθος τριετίας θα διοριστούν 20.000 εκπαιδευτικοί.
Λίγο αργότερα  στη Ναύπακτο συνάντησε  τον  Δήμαρχο Τ. Λουκόπουλο  και τον πρόεδρο του Δημοτικού  Συμβουλίου  Γ. Σιαμαντά. 
Ο Υπουργός  ζήτησε κι ενημερώθηκε όχι μόνο για θέματα  παιδείας αλλά και για τις προοπτικές παραθαλάσσιας ανάπτυξης  της Ναυπακτίας, την επανένταξη του έργου του βιολογικού  καθαρισμού και το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό του Αιτωλικού  με τις λύσεις που δρομολογήθηκαν, αφού  ο Υπουργός Παιδείας  κατάγεται από το Αιτωλικό.

Σύνταξη: Νίκη  Παπαδούλα

πηγή:  ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το palairosmagic.blogspot.gr δεν υιοθετεί, τα σχόλια των αναγνωστών και σε περιπτώσεις υβριστικών, απαξιωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών ή ανακριβών πληροφοριών θα τα διαγράφει.

Η ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ .......